Bedrijven

Het Stationsgebouw in Lunteren is een broedplaats van innovatieve bedrijven.

Spankracht

Spankracht is een no-nonsense ontwerpbureau. We ontwerpen corporate identities, websites en apps waar organisaties sterker mee voor de dag komen. We doen dat met een team ontwerpers en developers die de passie voor pixel-perfecte ontwerpen delen. Daarnaast werken we intensief samen met specialisten uit andere disciplines om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij hun marketing en communicatie.

Brandplayers

Samen met Brandplayers komt u tot een scherpe positionering. Een positionering waarin het hart van uw organisatie klopt. Een positionering die tegelijk bijdraagt aan het realiseren van uw (merk)strategie. Het geheim? Verbind de juiste ‘brandplayers’ met uw merk. Maak uw klanten, medewerkers en partners tot hoofdpersonen in een gedeeld verhaal. Welkom bij Brandplayers!

Explain-it

Uw boodschap helder overbrengen bij je doelgroep is soms lastig. Explainit helpt bedrijven om hun boodschap over te brengen bij hun doelgroep door middel van animatie en video. Uw verhaal in een visuele notendop. Daar maakt u indruk mee.

Dido Zorgt

Dido Zorgt ontwikkelt en implementeert digitale innovaties voor de zorgsector. Via ons kennisplatform en meetinstrumenten worden wij dagelijks gevoed met actuele informatie uit de praktijk. Deze unieke kennis en kunde vormen de basis voor oplossingen waarmee het bestuur, het management en de zorgprofessionals hun ambitie waar kunnen maken: “Meer kleur en kwaliteit geven aan het leven van de bewoners in verpleeghuizen.”

PPRC

PPRC is een onderzoeksbureau gericht op inkoop en opdrachtgeverschap in de publieke sector. We analyseren aanbestedingen en inkoopmethoden en helpen aanbestedende diensten en inschrijvers. PPRC werkt op not-for-profit basis. Met onderzoeksopdrachten voor derden bekostigen we wetenschappelijk onderzoek, en we publiceren zo veel mogelijk van onze bevindingen. Onze speerpunten zijn de inkoop in het sociaal domein (Wmo en Jeugd), inkoop- en gunningsmethodieken.

Stel uw vraag

Het Stationsgebouw
Spoorstraat 2, 6741 DE Lunteren

085-0023504
naam
telefoon
e-mail
bericht